Blogi-limousinekuljetus

  • RosebusOy-henkilökuljetukset
  • RosebusOy-henkilökuljetukset
Limousinekuljetukset

RB Company Services Limousine
Tarjoamme limousine-­kuljetuksia arkeen sekä juhlaan.

Yrityksille sekä yksityisille.

Limousine Rosebus Oy

Volvo S Limousine Nilsson Stretch
Auto on edustava moneen erilaiseen kuljetukseen, 1-7 henk..
Penkit siirrettävissä tarpeiden, tilanteiden ja kuljetusten mukaan.

Kasvot vastakkain istuminen mahdollistaa erilaisia käyttötarpeita
(
palaverit, edustus, erilaiset juhlat, kokoukset jne.)

Auton sisätilat siistit ja uudenveroiset.

Limo Kotka Rosebus Oy

Volvo S Limousine Nilsson Stretch

Autossa 6 leveää ovea sujuvaan liikkumiseen.
Sisällä pehmeät ja muhkeat täysnahkapenkit.

Auto suunniteltu edustusvarustein edustuskäyttöön .
Matkustamo on virheetön ja siisti vaativaankin käyttöön.

LUE LISÄÄ OMALTA SIVULTA:   www.rosevip.fi

Taustaa:
Yleisin virhe ja luulo on että limousinen vuokraus on kallista, kysy mitä sinun limousine kuljetuksesi maksaisi, voit hämmästyä. 

Käytännössä limusiini voi kuljettaa enemmän ihmisiä kun esim. tavallinen henkilöauto ( rek. 8 henkilöä) sen lisäksi että kuljetus on huikea ja uusi kokemus, erilainen kun  istutaan kasvot vastakkain. 

Limusiinissa on muhkeat vaaleat nahkapenkit. Kun on mahdollisuus istua kasvot vastakkain saadaan hyvä tuunnelma ja fiilis matkalle, valaistustehosteet, keskellä jääcooleripöytä + shampanjalasit 6kpl., USB/ DVD, led-strobovalot, Volvon oma subwooferi jne. 

 

BLOGI-LIMOUSINEKULJETUKSET

HÄÄKULJETUKSET KOTKA

Häät ovat aina erityinen tapahtuma: kirkko, juhlapaikka, häämatka, upeat sulhanen ja morsian. Jokaiselle häät on ainutlaatuinen kokemus. Yksi häikäisevimmistä häiden osista on kuitenkin kuuluisa hääkuljetuslimusiini: hetki, jolloin morsian ja sulhanen ajavat pois ”Just Married-limusiini”  on hetki muistaa ja vaalia ainutkertaista tapahtumaa.

 

Hääkuljetukset voisi jakaa kahteen eri kuljetusmuotoon:
Hääparin kuljetus sekä mahdolliset häävieraiden kuljetukset.

 

Yleisesti käytetään hääparikujetuksissa kavereiden ja tuttavien henkilöautoja jotka koristellaan hääaiheen mukaisesti. Harvoin tulee mietittyä kuljetuksen vaiheita lopullisen käytännön kannalta: Morsiamen pukeutuminen tekee henkilöauton kuljetuksista haasteellisia. Morsiusmekot ja niihin kuuluvat mahdolliset laahukset, kukat ym. tekevät kuljetuksesta hyvinkin hankalaa. Yleensä henkilöautoon ei takapenkille mahdu kun morsian näyttävällä puvullaan ja mahdollisilla laahuksilla sekä hunnuilla. Kirkkoon tulee eri kuljetuksissa tärkeät avustajat, morsiusneidot, kaasot, morsiuslapset, bestman, mahdollinen ”isäntäpari” ja nykyään hyvin usein on hääparilla lapsia jotka ei käytännössä mahdu samaan henkilöautoon, kuitenkin häät on yhteinen perhejuhla.

 

Limousine autossa on tilaa myös morsiamen ja sulhasen tärkeille ”tukijoukoille” ja avustajille ennen h-hetkeä kirkolle tai kirkolta juhlapaikkaan.

 

Autossa voi hyvin viettää aikaa matkatessa ja odotellessa sekä selvittää viimeiset ohjeet sekä eri toiminnat. Autossa on istumapaikkoja kaikkiaan 8 hengelle.

 

Vihkimisen jälkeen voi limousinessa tarvittaessa läheisimpien ihmisten kanssa juhlistaa vaikka kuohuviinillä tuoretta tapahtumaa. Autoon voi varata jää-coolerin jossa juomat pysyvät kylminä pitempiäkin aikoja (tämä myös etuna mahdollisten polttarien järjestämisessä).

 

HÄÄKULJETUSPAKETTI

Toimivat ja tehokkaat kuljetukset tekevät tärkeästä päivästä sujuvan!

Hääautopalvelu voidaan rakentaa kattavaksi kokonaisuudeksi, jossa samaan hintaan sisältyy kaikki tarvitsemanne kuljetustarpeet, esim.

– Neljä erilaista kuljetuskapasiteettia » limousine, premium-taksi, pienlinja-auto tai iso luxusbussi

– Morsiamen ja kaasojen vienti hääkampaukseen (limousine tai haluttaessa taksi)

– Kukkien nouto ja toimittaminen juhlapaikalle kuljettajamme toimesta (henkilöauto)

– Hääparin ja mahdollisien kaasojen kuljetus kirkolle (limousine) 

– Hääparin kuljetus kirkolta kuvauksiin ja juhlapaikalle (limousine) 

– Vieraiden bussikuljetukset kirkolta juhlapaikalle (pienlinja-auto / 17 henk. tai iso luxusbussi 71 henk.)

– Hääparin kuljetus juhlapaikalta hotellille (limousine) 

– Hääparin kuljetus lentoasemalle häämatkaa varten (limousine tai haluttaessa taksi)

– Kysy tarjousta tai soita tilaukseen: 

0440 8486 60, suunnitellaan yhdessä toimivat hääjuhlan kuljetukset.


Limousine auto osana hääkuvauksia:
Limousine autolla voidaan tarvittaessa kierrellä asiakkaalle mahdollisesti tärkeiden kuvauspaikkojen kautta ennen saapumista varsinaiseen juhlapaikkaan. 

 

Häissä yleensä nautitaan enemmän tai vähemmän erilaisia virvokkeita ja autoilla ajo ei enää suju isolta osalta juhlijoista. On yksi vaihtoehto on ottaa linja-auto kuljettamaan häävieraita paikasta toiseen. Linja-auton 17 henk./71 henk. ottaminen mukaan kokonaiskuljetukseen ei ole iso kustannus.

 

Varmista, ennen hääsesonkia että saat aidon limusiinin erikoispäivänäsi.
Hintoja voi kysellä esim.  
> tästä <

Häiden järjestelyt, Häät Kotka hääkuljetus,  Hääkuljetukset Kotkassa Hääparin kuljetus, Kuljetus kirkolle ja juhlapaikalle Kotka. Häävieraiden kuljetus KOTKA. Polttarit Kotkassa kuljetuksineen


ETUSIVULLE – RB Company Services Limousine

 

YRITYSKULJETUKSET

Tiedämme, että yritysasiakkailla on monenlaisia tarpeita ja vaatimuksia sekä tarvitaan joustavuutta että myös  täsmällisyyttä – Näissä kuvioissa pärjää vain pitämällä aina sanansa ja tekemällä tarkasti kaiken mitä lupaa!

 

Kun aiot harjoittaa liiketoimintaa sinun on tiedettävä, että voit luottaa tärkeisiin kuljetuksiin.
Jopa paras myyntikokous tai liiketoiminnan neuvottelut voidaan lyödä polvilleen huonosti järjestetyn ja huonon kuljetuksen myötä. Limousine autossa istutaan kasvot vastakkain-palaverit/kokoukset liikkuen.

 

Yritysjohtaja, älä tuhlaa kallista aikaasi.
Ei tarvitse odottaa junaa, taksia tai bussia; jätä kuljetushuolet meille!

 

Entä jos sinulla on oma henkilökohtainen kuljettaja?
Tunnemme nykyisten yritysjohtajien tarpeet ja laaja kokemuksemme yritysmaailmasta ovat meidän eduksi.
Kuljetuspalvelumme vapauttaa kiireisen kalenterisi ja antaa sinulle enemmän aikaa rentoutumiseen, luovaan ajatteluun tai vain muutaman minuutin vapaaseen tapaamisten välillä.
Käytä arvokasta aikaasi tehokkaammin ja tulet määränpäähäsi levänneenä ja mahdollisesti hyvin valmistautuneena tapaamiseen.
Tehostetusti pitää vaikka palaveri asiakkaan tai yrityskumppanin kanssa kuljetusten aikana (limousine autossa istutaan kasvot vastakkain).

Kuljettajan kielitaito: Suomi, Ruotsi, Englanti, Saksa, Ranska ja erikseen tilattaessa Venäjä

 

Myynninedistäminen ja lanseeraminen
Limousine auto tai iso BistroBus kiinnittää huomion kaikissa tilanteissa. Tätä hyödynnetään myös erilaisissa yritysten myynninedistämistapahtumissa ja tuotteiden lanseeramisissa. Auton voi vuokrata tapahtumapaikalle hyvin kohtuullisella sopimushinnalla.

 

Yrityksillä on yleensä paljon henkilökuljetustarpeita, osan näistä pystyy tehokkaasti hyödyntämään limo/edustuskuljetuksina. Sopimuskuljetusten hinnat ovat hyvin kustannustehokkaita.

 

Yritykset voi pitää palavereja/kokouksia autossa jossa hyödynnetään esim. siirtymäajat haluttuun kohteeseen. Keskustelu tapahtuu kasvot vastakkain.

 

Yritykset miettii usein jotakin uutta ja erilaista juhliin ja tapahtumiin. Esim. eläköitymistapahtumaan limo kuljetus on omiaan.

 

Premium – kuljetuspalvelut yrityksille
Voimme tarjota sinulle ja yrityksen työntekijöille ylellisiä limusiini/BistroBus kuljetuksia yritysten kokouksiin, illallisiin, messutapahtumiin, palavereihin tai erilaisiin tapaamisiin. Kuljetukset lentoasemalle ilman autonsäilytysongelmia, jonotuksia tai odottelua. Autosi on pääoven läheisyydessä odottamassa ja kuljettaja on selvittänyt reaaliaikaisen lentoaikataulun (aina vienti ja haku pääovelta, tarvittaessa nimikyltillä haku tuloaulassa).

 

Kun kuljetuksen suhteen et halua aivan normaalia, haluat varmaan kuulla meidän osaamisesta ja meidän erilaisista kuljetus vaihtoehdoista. Kysy kuljetusta

 

Yritysten työntekijöille
Suositut eläköitymiskyydit

Miten pitäisi huomioida eläkkeelle siirtyvän viimeinen työpäivä? Mitä ja miten järjestetään ko. tapahtuma?

Kun yrityksissä jää henkilökuntaa eläkkeelle kysytään usein limo kuljetusta viimeiselle työpäivälle.

Eläkkeelle siirtyvä voidaan kuljettaa viimeisenä työpäivänä töihin tai kotiin limousinekyydillä. Samalla käy sujuvasti viennit haluttuun kohteeseen.
Tehdään viimeisenä työpäivänä jotakin tavanomaisesta poikkeavaa ja mieleenpainuvaa.

 


ETUSIVULLE – RB Company Services Limousine

 

SEUROILLE JA YHDISTYKSILLE KULJETUKSIA

 

Urheiluseurojen peli- ja voittojuhlat
Voitonjuhliin voi kuulua palkintokuljetus limousinella.

 

Lahjakortit, palvelu- tai euromääräisenä.

Limousine RB Company Services
LAHJAKORTTI

 

Rahankeräys kuuluu seurojen ja yhdistyksien normaaliin toimintaan. Miksi et tehostaisi rahankeräyksiä? Yksi aina suurta kiinnostusta herättävä ”voitto” on limousine kuljetus/paketti. Tällä lisätään rahankeräys kiinnostusta ja näin tehostetaan tavoiteltua tuottoa.

 


ETUSIVULLE – RB Company Services Limousine

 

YKSITYISET JA MUUT KULJETUKSET

  • Juhlat liikkuen: ”party limos”  ravintola/yökerhokierrokset-ovelta-ovelle, polttarit, synttärit, kaveritapaamiset, tyttöjen- / poikienillat jne.

  • Kuljetus näyttävästi: läksiäiset, wanhojen tanssit, valmistujaiset, hääpäivät, pikkujoulujuhlat, varpajaiset,

  • Limousine autoa on käytetty jopa kosintaan ?

 

Kuljettajat tarjoavat yksityisille samat VIP-palvelut, joita yritysasiakkaat saavat.

KYSY KULJETUKSIA

HÄÄKULJETUS aidolla limousinekalustolla. Myös häävieraiden kuljetukset pikkubussilla. Hääparin arvoinen kuljetus. Myös polttarikuljetukset Kotka.